Rockfon Samson

Plăci de tavan cu rezistență ridicată la impact pentru medii cu un nivel ridicat de activitate fizică.

samson-800x800  Rockfon Samson samson

Tavanul Rockfon® Samson™ se recomandă în special clădirilor de tipul școli și săli de sport. Coeficientul ridicat de absorbție acustică al plăcilor Samson permite obținerea condițiilor acustice optime în astfel de medii, de obicei foarte zgomotoase. Plăcile de tavan Rockfon® Samson™ au o suprafață extrem de durabilă, țesută, rezistentă la perforații. Îndeplinesc cerințele pentru rezistență la impact în conformitate cu standardul EN 13964, Anexa D. În cazul facilităților sportive, Rockfon® Samson™ ar trebui să fie instalat în sistemul Olympia Plus A pentru a obține cea mai mare rezistență la impact (clasa 1A). În mediile în care cerințele pentru rezistența la impact sunt mai mici (clasa 2A), Rockfon® Samson™ poate fi instalat în sistemul Rockfon System Impact T24 A

2008  Rockfon Samson sam1

PROPRIETĂȚI TERMICE Produsele ROCKFON sunt realizate din vată minerală bazaltică. Vata minerală bazaltică este un material necombustibil, cu un punct de topire a fibrelor de peste 1000°C. Clasa de reacție la foc: Euroclasa A1 în conformitate cu EN 13501-1. Rezistența la foc: Proprietățile ignifuge ale vatei conferă plăcilor de tavan ROCKFON protecție împotriva incendiilor în construcții. Rezistența la foc a tavanelor ROCKFON selectate a fost clasificată în conformitate cu standardul european EN 13501-2 și standardele naționale, în funcție de cerințele codurilor de construcție locale.

REZISTENȚA LA IMPACT Rockfon® Samson™ a fost testat pentru rezistență la impact de către un laborator autorizat, în conformitate cu standardul EN 13964, Anexa D. Clasificarea confirmă rezistența tavanului suspendat la impact, în cazul în care în timpul testului nu se produc – asupra acestuia sau asupra structurii sale – modificări care să afecteze negativ durabilitatea, funcționalitatea și securitatea, și nici schimbări durabile ale aspectului cauzate de impact. Rockfon® Samson™ îndeplinește cerințele următoarelor clase de rezistență la impact în funcție de sistemul utilizat:

REZISTENȚA LA UMIDITATE ȘI STABILITATEA DIMENSIONALĂ (REZISTENȚA LA ÎNCOVOIERE) Produsele ROCKFON sunt stabile dimensional chiar până la 100% umiditate relativă a aerului. Pot fi instalate în intervalul de temperatură cuprins între 0°C și 40°C. Nu este necesară aclimatizarea. Rockfon® Samson™ a dobândit clasa 1/C/0N în conformitate cu EN 13964.

REFLEXIA LUMINII Pentru Rockfon® Samson™ în culoare albă coeficientul de reflexie difuză a luminii este de 72% în conformitate cu ISO 7724-2.

CONDUCTIVITATEA TERMICĂ Coeficientul de transfer termic pentru plăcile Rockfon® Samson™ cu grosimea mai mare sau egală cu 30mm a fost măsurat în conformitate cu standardul EN 12667 și este λD = 37 mW/mK. Rezistența termică pentru plăcile Rockfon® Samson™ cu grosimea de 40mm este R = 1,05 m2k/W. IGIENĂ Vata minerală bazaltică nu conține nici un fel de substanțe cu valoare nutritivă și, prin urmare, nu constituie un mediu de subzistență pentru microorganismele dăunătoare.

CURĂȚARE Suprafața plăcilor poate fi aspirată cu ajutorul unui atașament cu perie moale. Suprafața plăcilor poate fi curățată cu un burete sau o cârpă și apă caldă sau rece (max 40°C), cu un detergent ușor alcalin (pH între 7 și 9), fără alcool, amoniac sau clor. Curățarea cu un burete umed sau o cârpă poate face suprafața plăcilor ușor mai strălucitoare, de aceea pentru rezultate mai bune se recomandă curățarea întregii suprafețe a tavanului. MEDIU Produselor selectate ROCKFON le-au fost atribuite etichetele ecologice: daneză – Danish Indoor Climate Label și finlandeză – Finnish Indoor Climate Label (M1).

googlee94d65afd8fbee09

Discutati cu un consultant!
1
Close chat
Lăsă un mesaj aici și în cel mai scurt timp posibil îți răspundem! Mulțumim!

Incepe discutia!