Rockfon Facett

facett  Rockfon Facett facettPlăcile de tavan Rockfon® Facett™ se recomandă a fi utilizate în cazul tuturor facilităților industriale, de producție și garajelor.

Plăcile Rockfon® Facett™ sunt realizate din vată minerală bazaltică și au o suprafață netedă, vopsită în alb. Se caracterizează printr-un coeficient foarte ridicat de absorbție acustică, permițând o reducere semnificativă a zgomotului în unitățile industriale. Plăcile Rockfon® Facett™ au o greutate redusă și sunt ușor de tăiat, ceea ce le face foarte eficiente în procesul de asamblare.

ABSORBȚIA ACUSTICĂ Absorbția acustică este măsurată în conformitate cu ISO 354. Coeficientul practic de absorbție acustică αp, indicatorul de absorbție acustică αw și clasele de absorbție acustică sunt calculate în conformitate cu ISO 11654.

PROPRIETĂȚI TERMICE Produsele ROCKFON sunt realizate din vată minerală bazaltică. Vata minerală bazaltică este un material necombustibil, cu un punct de topire a fibrelor de peste 1000°C. Clasa de reacție la foc: Euroclasa A1 în conformitate cu EN 13501-1. Rezistența la foc: Proprietățile ignifuge ale vatei conferă plăcilor de tavan ROCKFON protecție împotriva incendiilor în construcții. Rezistența la foc a tavanelor ROCKFON selectate a fost clasificată în conformitate cu standardul european EN 13501-2 și standardele naționale, în funcție de cerințele codurilor de construcție locale.

REZISTENȚA LA UMIDITATE ȘI STABILITATEA DIMENSIONALĂ (REZISTENȚA LA ÎNCOVOIERE) Produsele ROCKFON sunt stabile dimensional chiar până la 100% umiditate relativă a aerului. Pot fi instalate în intervalul de temperatură cuprins între 0°C și 40°C. Nu este necesară aclimatizarea. Rockfon® Facett™ a dobândit clasa 1/C/0N în conformitate cu EN 13964. CONDUCTIVITATEA TERMICĂ Coeficientul de transfer termic pentru plăcile Rockfon® Facett™ cu grosimea mai mare sau egală cu 30mm a fost măsurat în conformitate cu standardul EN 12667 și este λD = 37 mW/mK. Rezistența termică pentru plăcile Rockfon® Facett™ o grubości 100mm wynosi R = 2,70 m² k/W.

IGIENĂ Vata minerală bazaltică nu conține nici un fel de substanțe cu valoare nutritivă și, prin urmare, nu constituie un mediu de subzistență pentru microorganismele dăunătoare.

CURĂȚARE Suprafața plăcilor poate fi aspirată cu ajutorul unui atașament cu perie moale.

MEDIU Produselor selectate ROCKFON le-au fost atribuite etichetele ecologice: daneză – Danish Indoor Climate Label și finlandeză – Finnish Indoor Climate Label (M1). Plăcile de tavan Rockfon® Facett™ sunt adecvate pentru reciclare.

Discutati cu un consultant!
1
Close chat
Lăsă un mesaj aici și în cel mai scurt timp posibil îți răspundem! Mulțumim!

Incepe discutia!